Activiteiten

Stargate meditatie  

Eenmaal per maand organiseer ik in kleine kring een Stargate meditatie avond bij mij thuis. De Stargate is een samengestelde geometrische vorm die helpt om ons te verbinden met de kosmos en om onze Energie frequentie te verhogen. We komen dan in hogere dimensies. Als groep versterken we met elkaar de Energie, tegelijkertijd zal de ervaring heel individueel zijn. Geheel in harmonie met jouw ervaring en ontwikkeling. Wil je voor zo'n avond worden uitgenodigd stuur me dan een mailtje of vult het contactformulier in.


Stargate meditatie in het Zonnelicht meditatiehuis

En eenmaal per maand begeleid ik een Stargate meditatie in het Zonnelicht meditatiehuis.                           Op  Zaterdag, 13 januari 2024, 10 februari, 9 maart, 6 april, 4 mei, 1 juni, 29 juni

Inloop vanaf 9.00 uur, meditatie van 9.30 tot 11.30 uur.

Na een korte inleiding zullen we met elkaar een Stargate meditatie doen, met de mogelijkheid om aansluitend ervaringen uit te wisselen in de kring, vragen te stellen of duiding te krijgen van jouw beelden en belevingen tijdens de meditatie, in het kader van jouw individuele ontwikkelingsproces. 

Het adres is Lanciersstraat 90 G, 5017 CT Tilburg. Zie https://hetzonnelicht.nl
Er wordt een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd. Je kunt je opgeven bij mij per mail of via het contactformulier. Maximum aantal deelnemers is twaalf. Je krijgt bericht om je deelname te bevestigen.
Workshop Sacred Circuitry, vrij vertaald: Breinbedrading
In het Huis voor Transformatie in Moergestel.

Huh ooit van breinbedrading gehoord?

Dat gaat over de neurologische verbindingen of kabels/bedrading in onze hersenen die zorgen voor de vaste of routinematige (denk)patronen. Bij iedere ervaring die je hebt wordt er een nieuwe verbinding aangemaakt of een oude versterkt. Die zijn herkenbaar aan onze patronen en de herhaling daarvan.


Eenvoudiger gezegd, als je van die terugkerende stemmetjes in je hoofd hebt zoals "dat kan ik toch niet, ik ben dom, lelijk, onhandig, onzeker etc." dan zit je op zo'n vast spoor.
Het goede nieuws is dat die sporen ook veranderd en opgelost kunnen worden. Eenvoudigweg door er geen aandacht meer aan te besteden, dan sterven ze uit bij gebrek aan 'voeding'.

Maar hoe doe je dat, ergens geen aandacht aan besteden?
De makkelijkste manier is om er iets anders voor in de plaats te stellen.
In deze workshop ontvang je 15 symbolen of codes die ieder voor zich een waarde of woord vertegenwoordigen. Het zijn gechannelde codes en ze hebben een bepaalde volgorde.
We gaan deze codes zelf natekenen zodat je een setje krijgt met je eigen 'handtekening', je eigen karakteristiek. Zo verbind je je met de codes.
Daarna ga je op een bepaalde manier aandacht aan deze codes besteden. De andere patronen worden even verwaarloosd, waardoor ze minder sterk worden en uiteindelijk kunnen verdwijnen. Aan het eind van de middag heb je een symbolensetje, een gereedschapskistje voor de omvorming van vaste patronen. En je hebt meer inzicht gekregen in jouw patronen en die van anderen, wat je verbindt met elkaar en stimuleert om te oefenen.

Workshop: Sacred Circuitry / Breinbedrading

Begeleiding: Joy Schijf
Datum: vrijdag 10 november 2023
Opgeven:  https://huisvantransformatie.nl

Deze workshop was éénmalig maar wordt op verzoek (voor een groep) opnieuw georganiseerd.

Healing met Buitenaardsen.

Sessies live bij mij in de praktijk in Tilburg. Iedereen is welkom. Het feit dat je mijn website leest is een teken dat je waarschijnlijk affiniteit met deze vorm van Healing hebt. Ben je benieuwd? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Sessies Healing met Buitenaardsen op afstand. In de Coronatijd was hier vraag naar en gebleken is dat dit even goed werkt als een sessie in de praktijk in Tilburg. Met hulp van een open telefoonverbinding kan ik de boodschappen doorgeven en vragen stellen of beantwoorden. De Energie stroomt overal en is niet gebonden aan fysieke aanwezigheid op een bepaalde plaats. Wel spreken we een tijd af voor het consult. Voor een afspraak kun je bellen of het contactformulier invullen

Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin