Activiteiten

Healing met Buitenaardsen.

Sessies live bij mij in de praktijk in Tilburg. Iedereen is welkom, zonder onderscheid, wel of niet gevaccineerd. Het feit dat je mijn website leest is een teken dat je waarschijnlijk affiniteit met deze vorm van Healing hebt. Ben je benieuwd? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Sessies Healing met Buitenaardsen op afstand. In de Coronatijd was hier vraag naar en gebleken is dat dit even goed werkt als een sessie in de praktijk in Tilburg. Met hulp van een open telefoonverbinding kan ik de boodschappen doorgeven en vragen stellen of beantwoorden. De Energie stroomt overal en is niet gebonden aan fysieke aanwezigheid op een bepaalde plaats. Wel spreken we een tijd af voor het consult. Voor een afspraak kun je bellen of het contactformulier invullen

Filmavonden

De filmavonden zijn helaas voorlopig afgelast. Regelmatig nodigde ik mensen bij mij thuis uit om een avond bij te wonen waarin een film van Bashar werd getoond. Bashar is een buitenaards wezen dat al ruim 30 jaar wordt gechanneld door Darryl Anka een Amerikaans psycholoog, filmmaker en medium. Aan de hand van thema's krijgen we veel informatie over onze wereld, onszelf en onze aardse mogelijkheden. Bovendien krijgen we informatie over Bashar en zijn beschaving . De film wordt van tijd tot tijd stilgezet om ruimte te geven voor gesprek en uitwisseling. Dat blijkt heel vruchtbaar. Wil je daar bij zijn? Stuur me een mailtje dan krijg je bericht voor de volgende bijeenkomst, wanneer het weer kan.


Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin