Activiteiten

Healing met Buitenaardsen.

Sessies live bij mij in de praktijk in Tilburg. Iedereen is welkom, zonder onderscheid, wel of niet gevaccineerd. Het feit dat je mijn website leest is een teken dat je waarschijnlijk affiniteit met deze vorm van Healing hebt. Ben je benieuwd? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Sessies Healing met Buitenaardsen op afstand. In de Coronatijd was hier vraag naar en gebleken is dat dit even goed werkt als een sessie in de praktijk in Tilburg. Met hulp van een open telefoonverbinding kan ik de boodschappen doorgeven en vragen stellen of beantwoorden. De Energie stroomt overal en is niet gebonden aan fysieke aanwezigheid op een bepaalde plaats. Wel spreken we een tijd af voor het consult. Voor een afspraak kun je bellen of het contactformulier invullen

Stargate meditatie

Eenmaal per maand organiseer ik in kleine kring een Stargate meditatie avond bij mij thuis. De Stargate is een samengestelde geometrische vorm die helpt om ons te verbinden met de kosmos en om onze Energie frequentie te verhogen. We komen dan in hogere dimensies. Als groep versterken we met elkaar de Energie, tegelijkertijd zal de ervaring heel individueel zijn. Geheel in harmonie met jouw ervaring en ontwikkeling. Wil je voor zo'n avond worden uitgenodigd stuur me dan een mailtje of vult het contactformulier in.


Stargate meditatie in het Zonnelicht meditatiehuis

Nieuw is de workshop Stargate meditatie die in het Zonnelicht meditatiehuis georganiseerd wordt op Zaterdag 7 januari , 4 maart, 13 mei en 8 juli 2023 steeds van 9.00 uur inloop, meditatie van 9.30 tot 11.30 uur.

Na een korte inleiding zullen we met elkaar een Stargate meditatie doen, met de mogelijkheid om aansluitend ervaringen uit te wisselen in de kring. En is er tot slot gelegenheid  om vragen te stellen. Het adres is Lanciersstraat 90 G, 5017 CT Tilburg. Zie https://hetzonnelicht.nl/  activiteiten/workshop .Er wordt een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd. Je kunt je opgeven bij mij per mail of via het contactformulier. Maximum aantal deelnemers is twaalf. Je krijgt bericht om je deelname te bevestigen.

 
Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin