Activiteiten

Korte Sessies bij Pleiade

In de Oase-zaal achter Pleiade, Inspiratiewinkel in Tilburg, organiseer ik regelmatig ochtenden met korte Healingsessies ter kennismaking. 20 minuten per persoon waarin vaak al direct de belangrijkste thema's uit iemands leven naar voren komen. Met daarbij tips of adviezen hoe daarmee verder te gaan. De eerstvolgende data zijn de vrijdagen  2 en 30 oktober, 27 november steeds tussen 9 en 13 uur. Zie ook https://www.pleiadetilburg.nl/evenementen

Filmavonden

Regelmatig nodig ik mensen bij mij thuis uit om een avond bij te wonen waarin een film van Bashar wordt getoond. Bashar is een buitenaards wezen dat al ruim 30 jaar wordt gechanneld door Darryl Anka een Amerikaans psycholoog, filmmaker en medium. Aan de hand van thema's krijgen we veel informatie over onze wereld, onszelf en onze aardse mogelijkheden. Bovendien krijgen we informatie over Bashar en zijn beschaving . De film wordt van tijd tot tijd stilgezet om ruimte te geven voor gesprek en uitwisseling. Dat blijkt heel vruchtbaar.

Wil je daar bij zijn? Als je een mailtje stuurt zet ik je op de lijst en krijg je een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Workshops

Op verzoek kan ik een workshop geven over "herkennen van en omgaan met Energie". Dit kan b.v. voor een team heel vruchtbaar zijn om elkaars Energie te herkennen en te ervaren hoe dat samen tot een productief geheel kan groeien.

Ook daar waar tegenstelling ooit met elkaar botsten en of blokkeerden kan samenwerking opbloeien vanuit de erkenning van elkaars kwaliteiten en hoe die elkaar aanvullen.

Tevens geschikt voor groepen vrienden of vriendinnen die elkaar goed kennen en daar een nieuw aspect aan willen toevoegen.