Activiteiten

Healing met Buitenaardsen.


Nieuw zijn sessies speciaal voor jongeren, vanaf circa 10 jaar, die hun weg in deze wereld niet zo goed kunnen vinden. Vaak, maar niet altijd,  gevoelige en stille, dienstbare kinderen. Na één sessie weten zij en ik al of deze Healing iets voor hen is. Ouders, grootouders en anderen betrokkenen kunnen hen helpen door ze op  deze mogelijkheid te wijzen.

Sessies live bij mij in de praktijk in Tilburg. Voor een afspraak kun je bellen of het contactormulier invullen.

Sessies Healing met Buitenaardsen op afstand. In de Coronatijd was hier vraag naar en gebleken is dat dit even goed werkt als een sessie in de praktijk in Tilburg. Met hulp van een open telefoonverbinding kan ik de boodschappen doorgeven en vragen stellen of beantwoorden. De Energie stroomt overal en is niet gebonden aan fysieke aanwezigheid op een bepaalde plaats. Wel spreken we een tijd af voor het consult. Voor een afspraak kun je bellen of het contactformulier invullen

Sessies bij Pleiade, in het Labyrinth, een ruimte achter Pleiade, Inspiratiewinkel in Tilburg, organiseer ik regelmatig ochtenden met korte Healingsessies ter kennismaking of inspiratie. 20 minuten per persoon waarin vaak al direct de belangrijkste thema's uit iemands leven naar voren komen. Met daarbij tips of adviezen hoe daar mee verder te gaan. Zie ook https://www.pleiadetilburg.nl/evenementen. Hervatting van deze sessies eind september.

Filmavonden

Regelmatig nodig ik mensen bij mij thuis uit om een avond bij te wonen waarin een film van Bashar wordt getoond. Bashar is een buitenaards wezen dat al ruim 30 jaar wordt gechanneld door Darryl Anka een Amerikaans psycholoog, filmmaker en medium. Aan de hand van thema's krijgen we veel informatie over onze wereld, onszelf en onze aardse mogelijkheden. Bovendien krijgen we informatie over Bashar en zijn beschaving . De film wordt van tijd tot tijd stilgezet om ruimte te geven voor gesprek en uitwisseling. Dat blijkt heel vruchtbaar.

Wil je daar bij zijn? Als je een mailtje stuurt zet ik je op de lijst en krijg je een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.