Over Joy

Joy Schijf

Geboren in 1945 en opgegroeid in een tijd waarin Hooggevoeligheid nog geen naam had en niet werd herkend. Maar ik was het wel en had er moeite mee. Wie ben ik, waarom hoor ik nergens bij. Het lijkt of ik "hun taal" niet spreek.

Mijn levensweg was er een van Meanderen en via de kortste omweg uiteindelijk bij mezelf aankomen. Eerst doen wat je ouders willen - lerares handenarbeid worden en trouwen - dan steeds meer doen wat je zelf wilt. Echtscheiding, Andragologie studeren èn afstuderen naast een parttime baan. Ervaringen met werken als creatief therapeut in de gezondheidszorg, in het buitenland, in een houtwerkplaats met mensen met een beperking, in de psychiatrie, in het basisonderwijs/schoolleiding, als ZZP-er, als managementtrainer in het bedrijfsleven en beeldend coach.

En steeds verder op het spirituele pad.

Ik ontdekte mijn talent om Energie te voelen, boodschappen te horen en door te geven. Deed daar weer opleidingen in waarvan de E.T.Healing bij Healing Centrum Beyond Medicine de laatste was.

En sinds 2012 breng ik dat in de praktijk als ZZP-er. Alle talenten en ervaringen komen hierin samen en dat maakt mij vitaal, blij en gelukkig.


Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin