Over Joy

Joy Schijf

Geboren in 1945 en opgegroeid in een tijd waarin Hooggevoeligheid nog geen naam had en niet werd herkend. Maar ik was het wel en had er moeite mee. Wie ben ik, waarom hoor ik nergens bij. Het lijkt of ik "hun taal" niet spreek.

Mijn levensweg was er een van Meanderen en via de kortste omweg uiteindelijk bij mezelf aankomen. Eerst doen wat je ouders willen - lerares handenarbeid worden en trouwen - dan steeds meer doen wat je zelf wilt. Echtscheiding, Andragologie studeren èn afstuderen naast een parttime baan. Ervaringen met werken in de gezondheidszorg, in het buitenland, met mensen met een beperking, in de psychiatrie, in het basisonderwijs/schoolleiding, als ZZP-er, als managementtrainer en beeldend coach.
Daarnaast ervaringen in diverse relaties met mannen die geen stand hielden.

En steeds verder op het spirituele pad.

Ik ontdekte mijn talent om Energie te voelen en door te geven. Deed daar weer opleidingen in waarvan de E.T.Healing bij Healing Centrum Beyond Medicin de laatste was.

En sinds 2012 breng ik dat in de praktijk als ZZP-er. Alle talenten en ervaringen komen hierin samen en dat maakt mij vitaal, blij en gelukkig.
Ook door de relatie met mijn man die wél standhoudt.