Healing met Buitenaardsen

ET is de afkorting van het Engelse Extra Terrestial. Deze healing is bij diverse groeperingen bekend als ET Healing. Ik geef de voorkeur aan de term Buitenaardsen omdat ik in Nederland woon en werk.


Als Healer ben ik bemiddelaar tussen jou en het Heelal/ De Bron. Ik stem mij af, enerzijds op jou als cliënt, anderzijds op de Energie van Buitenaardsen in het Heelal. 

Deze Buitenaardsen komen van andere beschavingen zoals bijvoorbeeld de Pleïaden. Zij hebben een veel groter bewustzijn en inzicht dan wij op aarde, omdat zij zich verbonden weten met het Geheel of Heelal, met Alles.

Wij zijn die verbinding kwijtgeraakt. In de Healing word je geholpen die verbinding weer te herstellen. Mijns inziens was dit verbreken van de verbinding nodig voor de ontwikkeling van het denken. Dat ging lange tijd ten koste van het zuivere voelen, de intuïtie. Denken maakt onderscheid, voelen verbindt. Het is nu mogelijk om jouw voelen weer terug te vinden/te ontwikkelen, mèt behoud van je gezonde verstand.

Tijdens de E.T.Healing lig je gekleed op een massagetafel. Je hoeft niets te doen behalve je ontspannen en open stellen, wat natuurlijk niet niks is. Ik stem me af op jou en geef de Energie door met mijn handen, maar raak je niet aan. Ik volg waar de Energie heen wil. Vaak kan je dat als cliënt voelen, soms voel je niets of kan het een tijdje duren. Soms voel je wel iets, maar ben je zo gewend om daar niet naar te luisteren dat je je waarneming niet vertrouwt.

Jij, jouw innerlijke wijsheid, weet waar je die Energie wilt hebben. Jij stuurt en ik volg.

Ook krijg ik boodschappen door, ik hoor woorden of zinnen. Die vertel ik jou tijdens de Healing. Het is aan jou om die aan te nemen of af te wijzen. Meestal worden die boodschappen direct herkend en begrepen. Vaak geven ze inzicht in hoe iets is ontstaan, of aanwijzingen hoe ergens mee om te gaan. En bieden ze nieuwe perspectieven.

Een E.T.Healing werkt vaak langere tijd door. Ik ben van de kortdurende trajecten om te grote afhankelijkheid te voorkomen. Soms komen mensen na een half jaar, een jaar of jaren later nog eens terug voor een vernieuwing of verdieping van hun ontwikkeling.

Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin