Reviews

Healingsessie live 17 november 2021

Ik ging naar Joy met de vraag "wat kan ik doen". Ik wist dat ik in een transitiefase zat maar had geen idee waar dat heen zou gaan. Ik had last van mijn lijf en mijn spirituele coachingspraktijk tijdelijk stopgezet omdat ik daar geen energie meer voor had. Ik wilde kunnen sturen, maar waarheen?

In de sessie werd snel duidelijk dat ik een zware donkere energie bij mij had. Mijn keel was geblokkeerd, daar werd aan gewerkt tot hij zich langzaam opende en er weer Energie door mijn kruin mijn lichaam in kon stromen. Oude pijn kwam boven en werd afgevoerd. Daaronder zat een sterke lichtbron die door een onschuldig draakje werd opgeslokt. Daardoor was ik afgesneden van mijn lichtbron. Nu begreep ik mijn haat-liefde verhouding met drakenenergie. Ik kende de drakenenergie wel maar was er bang voor en probeerde het weg te drukken. Dat putte me uit.

Samen hebben we de draak verlost. Nu mag ik zijn grote energie gebruiken, maar de draak moet wel gezien, getemd en gestuurd worden. Daar ben ik nu mee bezig. Er ontstaat een mooie samenwerking waardoor ik zware, negatieve energieën in de wereld kan opschonen. De nieuwe richting waar ik naar uitkeek heeft zich aangediend.Ik kan weer verder op mijn pad en samen met mijn draak lichtwerk doen.

Simone Harteveld, 48 jaar


Healingsessie live 14 oktober 2021


Donderdag maakte ik voor het eerst kennis met Joy's aanbod of 'gave'. Wat er nu, op zondag, als essentie naklinkt laat zich verwoorden in :"subtiele afstemming'. Dat gaf vanaf het moment dat ik binnen kwam ruimte aan het thema dat geboren zou worden: Verschillen in energie kwaliteiten. Joy heel hartelijk bedankt voor de rijke, subtiele ervaringen, die mij hierover meer bewustzijn hebben gegeven! Een sessie begint volgens mij al vanaf het moment dat we een afspraak maken......het thema diende zich al aan toen ik de verfijnde afstemming van je werkkamer voelde. Het innerlijk weten en de groei ontstaat voor mij meestal in de naklank.                Chavah Lichtenberg 17-10-2021



Healingsessie live, 5 oktober 2021


Joy heeft een gave om je helemaal welkom te laten voelen om vervolgens te werken met een intens pure energie. Ze heeft mij meer bewustwording geven over de opgeloste blokkades in mijn lichaam en de plekken waar ik nog aan mag werken. Hier heeft Joy alvast een sterk begin aan gemaakt door middel van de helende energie die ze door mij heen liet stromen en de boodschappen die ze ontving. Ik kon me heel erg vinden in wat ze zei en voelde me continu veilig. Dank je wel Joy. Linny G, Tilburg


Healingtraject live 6 sessies oktober 2020 tot juni 2021


Hoi Joy, wil je even laten weten dat het heel goed met me gaat. De sessies hebben me veel gebracht. Nieuwe liefde ook. Dank je voor je heldere en upliftende ondersteuning. Wens je alle moois. Liefs. (bericht  28-8-2021) Eefke Castelijns, Chaam.


Healingtraject live 4 sessies begin januari tot eind maart 2021

Mijn ervaring bij de behandeling van Joy is moeilijk in woorden uit te leggen. Joy is een fijne innemende persoon waarbij je jezelf kan en mag zijn. Doordat zij zich open kan stellen voor de Energie die er op dat moment voor jou nodig is voelt het iedere keer als een warm bad. Het is bijzonder wat er met mij gebeurde. Er werden blokkades "opgeruimd" en er werd Energie gegeven op een manier waar ik nog regelmatig gebruik van kan maken. Het is een Energie die ik kan oproepen en weer kan afsluiten als ik in situaties kom waar ik dit nodig heb. Een heel bijzondere ervaring. Voor mij, op dit moment van mijn leven, een hele fijne aanvulling! Ieder mens maakt het nodige in zijn/haar leven mee, dan is een aanvulling op jouw eigen energie een hele mooie ondersteuning! Joy dank je wel. Elleke Inderfurth, Tilburg



Healingsessie live 3 mei 2021

"Voor mij was het een hele prettige beleving! (...) We begonnen met de energieën door mijn lichaam te laten stromen en met elkaar te verbinden, het voelde als hele warme zachte lieve kusjes. (...) het connecten met de cosmos vond ik een hele mooie belevenis (...)Ik voelde ook alles van wat er gebeurde! Het mooiste aan de sessie vond ik dat alles dat gezegd werd ook daadwerkelijk klopte en ik voelde me echt in contact met de engelen, cosmos en mijn spirit guides.Ik vond het ook heel mooi dat Joy deze berichten doorgaf! In het kort is het een hele fijne beleving en gaf het mij heel veel rust en ik voelde me aan het einde van de sessie helemaal opgeladen en om het goed in woorden te zetten 'als een dier dat vervelt' heel vernieuwend en rustgevend. Zeker aan te raden!" Jane Zwaan (16 jaar)


Healingsessie live 24 februari 2021

"Onlangs was ik bij Joy voor een healing. Ik voelde me zeer snel vertrouwd bij haar door de rust en de tijd die ze nam. Dat was voor mij belangrijk want ik was behoorlijk gespannen. Vanuit de verbinding die daardoor ontstond kon zij afstemmen op mijn vragen waarbij vooral haar inzicht bij het verdiepen in mijn problematiek bij mij leidde tot nieuwe perspectieven, onvermoede inzichten en nieuwe vragen.
Wat een verheldering voor mij en het belangrijkste: ik kon weer verder.
Terugkijkend vind ik de benadering van Joy heel professioneel: intiem maar ook voldoende distantie en als het nodig is confrontatie, verbinding en afstemming met een heel open blik."
E.B. Bergen N-H.


Healingsessie live 30 april 2021

In deze sessie werd ook Lichttaal gesproken die niet te vertalen is naar gewoon Nederlands. De klanken hebben wel invloed op de Energie. Reactie van de cliënt: "Soms is het beter de taal gewoon te ontvangen dan kan je hoofd rustig op bed blijven liggen. De sessie was een waardevolle ervaring" T.N. Zierikzee


Healingsessie op afstand, 28 april 2021

"Veel energie gevoeld tijdens de sessie en eindelijk ook rust. Ontspanning, niets moet. Fijn. Want ik ken dat niet zo. Nog meer licht, of naar het licht. Binnen in het hart. Niet het denken, het malen. Dat hoort bij de buik, de vertering vindt daar plaats. Niet in het hoofd. Goed om alles zo te horen. Joy is rustig, duidelijk en aardig (of de wezentjes, maar die heb ik niet gezien). Bedankt!" Mia Koopman


Healingsessie op afstand, 13 april 2021

"Was helemaal verrast met deze sessie . Alles klopte . Mijn allergrootste probleem werd aangeraakt / mocht er zijn . Alweer een stap verder in mijn proces !! Dank je wel Joy". Nellie Lenssen

 


Tel.: +31(0)644556201
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.